top of page
Modern Kitchen

За Бамбар Дизајн.

Во тек на целиот процес на изработка на мебелот ќе бидете поврзани со професионален, обучен кадар. Располагаме, од самиот почеток, со дизајнери, архитекти за мебел и ентериер кои ќе ви помогнат околу решавање на уредувањето на ентериерот како и при избор на бои и материјали.

Нашите монтерски тимови ќе ви го достават и монтираат мебелот исклучиво во договорениот временски период. Ќе биде изведена професионална монтажа на производите од нашите искусни тимови за монтажа.

Бамбар Дизајн има целосно своја изработка на мебелот со тоа што располага со: сопствени машини за кроење, кантирање, бушење и сите други потребни машини за изработка. Располага и со сопствени возила итн.

Ние како компанија нудиме убедливо најповолни цени и врвен квалитет, како и гаранција за секој купен производ од нашиот асортиман. Од самиот почеток, нашиот фокус е усмерен кон Вас купувачите – нашите најверни пријатели. Вашата доверба е наша привилегија, а на тој начин ќе Ви помогнеме да го опремите Вашиот дом по Ваш личен вкус.

Get in Touch
За Нас: About Us
bottom of page