top of page
Modern Kitchen

Добродојдовте во

Бамбар Дизајн

Мебел по мерка, Кујни, Спални, Плакари, Полици, ТВ-Комоди, ВЦ-Елементи итн...

Почетна: Welcome

КРЕАТИВНО, ЕЛЕГАНТО, УНИКАТНО, МЕБЕЛ ПО ВАШ СТИЛ !

Изработка на сериски мебел и мебел по мерка. Располагаме со дизајнери, архитекти за мебел и ентериер кои ќе ви помогнат околу решавање на уредувањето на ентериерот како и при избор на бои и материјали.

Почетна: Text
75474213_537961186761434_200715071549918
99404446_2587720454879331_61781853815533
99153620_2587720351546008_58683747661292
38391280_297171490840406_504966102205962
75540292_537961476761405_479812022794033
70154256_494410774449809_912250014717811
Почетна: Gallery

Instagram Feed

Почетна: Text
Почетна: Instagram

Контакт

Shtipska 131

075/256-351

  • Facebook

Thanks for submitting!

Почетна: Contact
bottom of page